Suomen Koirarekisterin rekisteröinti ja tietokanta on avattu!

Avajaistarjouksena koiran rekisteröinti hintaan 18,90 € /koira vuoden loppuun (31.12.2021) asti.

Rekisteri on avoin kaikille koirille, myös monirotuisille, risteytyksille ja esimerkiksi roduille, joita FCI/SKL ei tunnusta. Rekisteristä löytyy uusia ominaisuuksia myös rotukoirien harrastajille, kuten kaikkien terveystulosten ilmoittaminen eläinlääkärin lausunnon perusteella sekä laajat geenitestien ilmoittamismahdollisuudet. Tutustu rekisteröintiin ja tietokannan ominaisuuksiin täällä. Tietokanta löytyy osoitteesta tietokanta.koirarekisteri.fi

Suomen Koirarekisterin toimintaa kehitetään yhteisöä kuunnellen ja koirien kokonaisvaltaista hyvinvointia ajatellen. Muista siis lähettää kehitysehdotukset ja palaute kotisivujemme palautelomakkeen avulla.

Rekisteröinnin yhteydessä tarvitaan liitteeksi ainoastaan tunnistustodistus – vuoden loppuun saakka tunnistustodistukseksi käy myös kopio koiran EU-passista tai rokotuskortista.

Huomaathan että tietokanta ja rekisteröintijärjestelmä ovat beta-vaiheessa, mikä tarkoittaa että virheitä ja vikoja todennäköisesti vielä löytyy. Pyrimme kuitenkin korjaamaan ne aina mahdollisimman pian – ilmoitathan niistä sivujemme ”Ilmoita virheestä”-lomakkeella.